Min handlekurv

Lukk

Kjøpsinformasjon

Takk for at du besøkte Noelle.no 

På denne siden finner du den informasjonen du trenger å vite for å få en hyggelig handleopplevelse hos oss!

 

Bestilling

Ved bestilling mottar du automatisk en ordrebekreftelse til mailen du har oppgitt ved bestilling. Hvis du ikke mottar noe mail, ber vi deg sjekk din e-post kontos spamfilter. Om du ikke har mottatt mail, kan du ta kontakt med oss på mail info@noelle.no

 

Frakt & levering

Alle forsendelser blir sendt med posten/bring. ( All international deliveries are shipped by DHL express.) Vi har gratis frakt på alle bestillinger.

Hvert produkt blir håndlaget og farget på bestilling, utifra dine ønsker av farger og mål. Derfor beregner vi 7-10 arbeidsdager (Man-Fre) for produksjon. Vi ber derfor om at du er nøye når du oppgir dine størrelsesmål. Om du er usikker på størrelsen er du velkommen til å kontakte oss, og vi vil hjelpe deg for å sikre at plagget blir perfekt. Siden hvert produkt er "custom-made" gjelder ikke angreretten, dette påvirker likevel ikke dine lovbestemte rettigheter som forbruker i henhold til feil og mangler.

Når varen er ferdig produsert, vil den sendes til oppgitt adresse. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

(Det er kundens eget ansvar å skrive rett adresse. Kunden må sjekke om adressen stemmer ved utsjekk og betaling. Hvis du oppdager at du har skrevet feil adresse, ber vi deg ta kontakt med oss for å rette det opp manuelt. Det er svært viktig at postnummer og gatenummer stemmer, da Posten er meget streng på at disse må være korrekte. Vi fraskriver oss ansvaret om kunden ikke har oppgitt korrekt adresse og vil da vente på en evt retur fra Posten før vi sender ut pakken på nytt. Kunden må selv stå for portoutlegg for ny utsendelse.)

Det er også mulig å hente ditt ferdige produkt hos oss sentralt i Oslo, etter avtale, om du ønsker dette.

Betalingsalternativer

Du kan betale med VISA, MasterCard, American Express eller Paypal.

 

Vi ønsker deg en god handleopplevelse.

HEI!

Meld deg på nyhetsbrevet!