Min handlekurv

Lukk

Sikkerhet & Personvern

Personvern

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk.
For å kunne håndtere bestillingene og kjøpene dine behøver vi disse opplysningene om deg; navn, adresse, telefonnummer, epost, betalingsinformasjon og bestillingshistorikk. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.
Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.
Ved markedsføring på e-post innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.
Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

 

Tjenesteleverandører

For å oppfylle formålene med vår behandling av dine personopplysninger deler vi personopplysningene dine med bedrifter som tilbyr oss sine tjenester, f.eks. for å håndtere utsendelse og levering av dine varer eller tilby visse systemer. Disse bedriftene får kun behandle dine personopplysninger som følge av våre ettertrykkelige instruksjoner og får ikke bruke opplysningene dine til noe annet enn dette.

HEI!

Meld deg på nyhetsbrevet!